keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

niin ne sitten lähtivät....

Kaikki pennut lähtivät sitten uusiin koteihinsa joissa ovatkin tuoneet suuresti iloa omistajilleen.
Marsa (M.D.Duck) lähti hieman kauemmaksi ja muut jäivätkin ilokseni lähialueille, mutta vaikka Marsa hieman kauempana asuukin, niin tämä tolleri pääsi varsin kokeneisiin käsiin kotiin jossa on punaturkeista kokemusta jo pidempään kuin allekirjoittaneella... Ja jos nyt omistajiaan on uskominen, niin kovasti iloa ja touhua typy on tuonut mukanaan :)

Pontti (M.D.Decoy) asuupi Oulussa Peltolassa ja Pontti aikoo isona metsälle ;) sinne nuotiolle ja mökille ainaski ihan varmasti ;D Pontti oli pennuista se joka ei kulkenut oven karmit kaulassa vaan osasi käyttäytyä hieman maltillisemmin ja rauhallisemmin kuin sisaruksensa olemalla kuitenkin aktiivinen pieni punaturkki.

Minun Mörssäri saikin kauniin nimen ja totteleepi nimeä Helmi(M.D.Dream). Helmin perhe sai erittäin aktiivisen ja reipasotteisen tolleritypykän hoiviinsa. Helmikin sai omaksi suuren perheen jossa riittää seuraa touhua. Helmin ja Pontin kanssa aloitellaankin piakkoin yhdessä touhut kohti noutavaa noutajaa.

Ja jo heti synnyttyään suoraan sydämeeni surffannut Rio (Maplefox Dancing Dynamite) jäi minulle yhteisomistukseen Julia Saksan kanssa. Julialla on ennestään kaksi mäyräkoiraa ja hetken aikaa aiemmin on tollerinkin kanssa saanut elää. Rio on reipas, rohkea ja kaunis pojan kloppi joka tykkää noutaa ja olla touhussa mukana.

Jostain syystä asiat menivät hienosti tämän pentueen kanssa ja varmasti suurin kiitos siitä, että pennut olivat reippaita ja tasapainoisia kuuluu niiden ihanalle Zuri äidille joka hoiti äidin hommansa hienosti ja rauhallisesti.
 Pentujen isä kuoli ennen kuin pennut tulivat luovutus ikään joten tämä pentue jäi sitten Väpän viimeiseksi pentueeksi ja toivon heidän olevan kunniaksi isälleen jossa onkin tekemistä....

Ja jotta elämä ei ihan tylsäksi kävisi, niin meillä suunnitellaan jo seuraavaa pentuetta joka mahdollisesti syntyy kesä- heinäkuussa...mutta siitä sitten tuonnempana lisää jos on mitä kertoa :)

Ihanaa kevättä kaikille ja eritoten pienille Mapliksille perheineen ;)